Hankintapäätös

Avaa hankintapäätös
Hankinnan tunniste
322717
Hankinnan nimi
Polkka oy:n kotipalveluaterioiden pakkaustarvikkeet, take away -rasiat ja niiden kannet sekä muovisuojahuput ruoan siirtokehikoihin
Päätöspäivämäärä
2.3.2021
Hankintayksikkö
Pohjois-Karjalan hankintatoimi
Valitut toimittajat

Fredman Professional Kitchen Oy - 1. Kotipalveluateriarasiat ja niiden filmilaminaatti tai vastaava tuote (alv 0%) - 2. Pikarit sekä niiden kannet ja filmilaminaatti tai vastaava tuote (alv 0 %)

Hankinnan tyyppi
EU-hankintailmoitus
Hankintalaji
Tavarahankinnat
Lisätietoa

Pohjois-Karjalan hankintatoimi kilpailutti Polkka oy:n kotipalveluaterioiden pakkaustarvikkeiden, take away- rasioiden ja niiden kansien sekä muovisuojahuppujen hankinnan ruoan siirtokehikoihin sopimuskaudelle 01.03.2021 - 29.2.2023, jonka jälkeen sopimus voi jatkua yhdellä (1) vuodella ajalle 01.03.2023 - 29.2.2024. Sopimus jatkuu yhdellä (1) vuodella ajalle 01.03.2023 - 29.2.2024, ellei Pohjois-Karjalan hankintatoimi irtisano sopimusta päättymään sopimuskauden loppuun. Jos sopimus irtisanotaan, se tehdään viimeistään kuusi (6) kuukautta ennen sopimuskauden päättymistä kirjallisesti. Mikäli sopimus jatkuu, sovelletaan optiokaudella hankintasopimusta entisin ehdoin, sen mukaisesti kuin ne ovat voimassa sopimuskauden päättyessä. Allekirjoittaessaan hankintasopimuksen sopimustoimittaja sitoutuu omalta osaltaan siihen, että sopimus jatkuu mainitun määräajan, mikäli Pohjois-Karjalan hankintatoimi niin haluaa. Hankintamalli on yhden toimittajan sopimus per osa-alue, jossa valittujen toimittajien kanssa tullaan tekemään tarjouspyynnön ja tarjouksen mukaiset erilliset sopimukset.